Meistä

Miksi Printtejä.fi?

Haluamme tarjota yrityksille mahdollisuuden tilata laadukkaita, mutta edullisia painotuotteita. Olemme itse markkinointialan yrittäjiä ja ennen meidän tarpeisiin sopivan painotalon löytämistä itse painotuotteiden hinta oli aivan liian suuri työn hintaan nähden. Olemme myös jakaneet tuttava-yrittäjien kanssa sitä tuskaa, kun painotuotteet on joko todella kalliita tai edullisia mutta huonolaatuisia.

Siksi perustimme verkkokaupan josta asiakas voi itse tilata edullisesti laadukkaita painotuotteita Saksasta ja kuljetusliike toimittaa ne kotiovelle asti. Ylimääräinen menoerä markkinointitoimistolle jää välistä pois ja tilauksen voi itse tehdä silloin kun siihen on aikaa, vaikka keskellä yötä. Rahaa ja aikaa siis säästyy huomattavasti enemmän.

Tuotteet:

Painotuotevalikoimamme on laaja, joten yritys kuin yritys löytää varmasti kaiken tarpeellisen markkinointiinsa verkkokaupastamme. Haluamme kehittää tarjontaa kysynnän mukaan, joten asiakapalaute on meille todella tärkeää! Olemme valikoineet tuotteet kysynnän mukaan toimiessamme markkinointialan yrittäjinä.

Etenkin käyntikortit, roll-upit ja mainoskankaat ovat saaneet paljon kiitosta hinta-laatusuhteensa johdosta. Olemme vuosia tehneet yhteistyötä Saksan painotalon kanssa ja kaikki tuotteet ovat olleet hyviä! Siksi uskallamme suositella niitä kaikille ja helpotamme tuotteiden tilaamista suomessa tämän suomenkielisen verkkokaupan avulla.

En osaa tehdä vaadittavia materiaaleja, mikä avuksi?

Tarjoamme myös graafisen suunnittelun palveluja asiakkaillemme. Mikäli haluat tilata tuotteita, mutta tarvitset apua painomateriaalin teossa, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla printteja@gmail.com

Niin autamme sinua suunnittelemaan näyttävät, ammattimaiset ja painokelpoiset markkinointimateriaalit.